Rullestolbruker - Arctic Buss

Gå til innhold

Hovedmeny:

Vår turbuss er unik og eneste i sitt slag. I Midt-Norge er det ingen andre turbusser som har mulighet til å ha inntil 5 gjester sittende i rullestol.  


For på turer vi kjører kan inntil 5 gjester sitte i rullestol, inne i turbussen, underveis til våre spennende reisemål.


 
Turbussen er utstyrt med en rullestolheis som løfter 350 kilo. Ved hjelp av heisen har alle gjester enkel og grei adgang til turbussen. Ved rullestolplassene er det også egne strømuttak og alarmknapp.

 
De aller fleste av våre pakketurer er godt til rette lagt for gjester med rullestol eller eventuelt rullator. Dessverre så er noen få av våre turer ikke mulig å få tilrettelagt. Det kan eksempelvis være at hoteller eller steder vi skal besøke ikke er egnet eller tilrettelagt for gjester med rullestol. Hvis turen ikke er tilrettelagt, så kommer dette tydelig frem i turbeskrivelsen av turen.

 Skulle man ha behov for noen tilrettelegging eller ha noen allergier, så er det viktig at vi blir gjort oppmerksom om mulige behov og allergier ved bestilling av turen. Da kan vi lagge forholdene til rette for at du skal få en god turopplevelse sammen med oss. Dere kan kontakte oss på telefon 95 08 70 70 eller på epost.
 
Tilbake til innholdet | Tilbake til hovedmenyen