Skjærgårds Vinterfestival 2014 - Arctic Buss

Gå til innhold

Hovedmeny:

Fjernede elementer

Bli med på Skjærgårds Vinterfestival i Ål


Vi ønsker deg velkommen med på fellesreise til Skjærgårds vinterfestivalen i Ål i Hallingdal 20.-23.febr-2014                     


Sett av dagene og meld deg på.

Det blir avgang torsdag 20.februar, fra Trondheim Sentralbanestasjon kl 07:45, Melhus skysstasjon kl 08:20 og Oppdal ved Auna senteret kl 10:00. Ankomst Ål i Hallingdal er beregnet til ca kl 18:00.

Skjærgårds Vinter er nyeste medlem av Skjærgårdsfamilien, og skal avholdes for første gang i Ål i Hallingdal 20.-23. februar 2014. Festivalen er myntet på ungdommer og unge voksne.

Programmet er preget av konserter, seminarer, cafeer, møter og et lass av vinteraktiviteter. Festivalen omtales som "en festival også for deg som ikke er født med ski på bena", og mener med det at dette er en festival som skal passe for alle, enten du er i fjellet så ofte muligheten byr seg eller om du foretrekker å sitte på café å nippe til en kopp Latte.

Festivalen er et samarbeid mellom Stiftelsen Skjærgårdsgospel og Gulsrud AS, og den vil finne sted i sentrum av Ål i Hallingdal. Her er det fasiliteter som passer for enhver smak, enten det er snakk om overnatting, programtilbud eller sosiale sammenkomster.


Det kommer til å bli fantastiske kirkekonserter i ærverdige Ål Kirke, møter og store konserter i Idrettshallen, cafekonserter og noe å bite i på Håp og Evjens Minde, konserter i Kilden og muligheter for skileik i Alpinanlegget. Det vil også bli konsert og et vanvittig show i Alpinanlegget den ene dagen. Her finner du detaljert program og mer informasjon om Skjærgårds Vinter

Hjemkomst vil bli søndag 23.februar, Trondheim ca kl 21:30.


Skjærgårds Vinterfestival Ål 20-23 februar

Pris per person:
kr. 3.325,-Turprisen inkluderer:

  • Bussreisen i ny og moderne turbuss, med rullestolheis.


  • Festivalpass.


  • 2-dagers pass i alpinbakken.


  • 3 netter på leirsted eller på Ål videregåendeskole.


  • 2 Lunsj.
Påmelding til


 


 
Tilbake til innholdet | Tilbake til hovedmenyen